Casa rural amb encant a la Garrotxa

Mas Can Batlle és una de les cases de turisme rural amb més encant i més màgiques de tota Catalunya.

Llogueu la casa sencera per un cap de setmana entre amics, una trobada en familia, una setmana a l’estiu…  Per celebrar-hi un casament exclusiu, organitzar rodatges i esdeveniments o veniu a celebrar les reunions més originals.

La casa disposa de 5 suites espectaculars més 1 habitació per a 4 persones i multitud d’espais i racons interiors i exteriors

Opcions: lloguer de casa sencera – lloguer d’una suite – lloguer d’un apartament sól – lloguer de 2 suites amb menjador privat

Casaments

Natura en estat pur per celebrar el vostre gran dia. Mas Can Batlle és un lloc idíl·lic, exclusiu i molt privat per celebrar-hi el vostre casament.

5 espigues. Categoria Superior Premium.

Mas Can Batlle és el primer establiment de turisme rural premiat amb 5 espigues, la màxima distinció de qüalitat otorgada per la Generalitat de Catalunya.

Vacances

Una gran manera de viure intensament l’experiència Mas Can Batlle és llogar-la sencera per una escapada o unes vacances en familia o amb amics.

L’opinió dels nostres clients

“Un lugar lleno de encanto, originalidad y mucha calma para desconectar de todo. Exquisita atención de los propietarios y muy cercano a lugares interesantes para visitar.”

“La Garrotxa es un territori a descobrir! Preciosa terra i espectacular casa. Tornarem a Mas Can Batlle molt aviat.”

“One of the most exquisitely colorful, relaxing and historic boutique properties in the world run by a wonderfully warm and welcoming family!”

Esdeveniments

Acceptem tota mena de celebracions. Si ho podeu imaginar, segurament us podem ajudar a fer-ho realitat.

Història del Mas Can Batlle

Situat dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa el Mas Can Batlle és una imponent casa pairal amb més de 1000 anys d’història! El que segurament va néixer com una petita cabana de pastors ha anat creixent i transformant-se sense parar.

Només en els últims dos segles aquesta casa ha vist passar pagesos, pastors, senyors, bandolers, carlins i fins i tot un pretendent carlista al tron d’Espanya, Alfonso Carlos I, que hi va dormir algunes nits el gener de 1873.

Rodatges

Mas Can Batlle és ideal per a tot tipus de rodatges, shootings, catàlegs, presentacions i petites reunions de treball creatiu.

© Mas Can Batlle | Direcció projecte i Estratègia Seo: Càpsula