Casa rural amb encant a la Garrotxa

Mas Can Batlle és una de les cases amb més encant i més màgiques de tota Catalunya. Podeu gaudir de les nostres suites rurals llogant-la sencera amb la familia o els amics, celebrar-hi un casament exclusiu o organitzar-hi els rodatges, events, celebracions o reunions més originals.

Casaments

Natura en estat pur per celebrar el vostre gran dia. Mas Can Batlle és un lloc idíl·lic, exclusiu i molt privat per celebrar-hi el vostre casament.

5 espigues. Categoria Superior Premium.

Mas Can Batlle és el primer establiment de turisme rural premiat amb 5 espigues, la màxima distinció de qüalitat otorgada per la Generalitat de Catalunya.

Vacances

Una gran manera de viure intensament l’experiència Mas Can Batlle és llogar-la sencera per una escapada o unes vacances en familia o amb amics.

L’opinió dels nostres clients

“Unes vacances innolvidables! El millor lloc per escapar de la rutina i viure en plena natura amb totes les comoditats.”

Joana Pérez

“Mas Can Batlle sempre formarà part del moment més feliç de les nostres vides: el nostre casament. Gràcies!”

Martina

“La Garrotxa es un territori a descobrir! Preciosa terra i espectacular casa. Tornarem a Mas Can Batlle molt aviat.”

Marc Serra

Esdeveniments

Acceptem tota mena de celebracions. Si ho podeu imaginar, segurament us podem ajudar a fer-ho realitat.

Història del Mas Can Batlle

Situat dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa el Mas Can Batlle és una imponent casa pairal amb més de 1000 anys d’història! El que segurament va néixer com una petita cabana de pastors ha anat creixent i transformant-se sense parar.

Només en els últims dos segles aquesta casa ha vist passar pagesos, pastors, senyors, bandolers, carlins i fins i tot un pretendent carlista al tron d’Espanya, Alfonso Carlos I, que hi va dormir algunes nits el gener de 1873.

Rodatges

Mas Can Batlle és ideal per a tot tipus de rodatges, shootings, catàlegs, presentacions i petites reunions de treball creatiu.

© Mas Can Batlle | Direcció projecte i Estratègia Seo: Càpsula