Bienvenidos a la web de MasCanBatlle


Finalment hem instal·lat la nova web! Ara començarem a treballar en les traduccions. Si veieu alguna errada i ens la voleu comentar ens podeu escriure a l’adreça hola@mascanbatlle.com. Per cada cinc errades noves us convidem a una cervesa hehe. Esperem que us agradi i la compartiu amb qui li pugui interessar.

Ara que estem a punt de començar seriosament és el moment de dir que ens encanta el nostre mas i ens encanta Santa Pau. I us animen a tots els que no ho conegueu que vingueu. Santa Pau, els volcans, les ermites, els restaurants, la Fageda… Veniu i gaudiu!

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>