Turisme Rural

Dins la propietat a Mas Can Batlle

Per Can Batlle

La finca havia estat abandonada durant molts anys i mica en mica anem arreglant camins, camps, feixes i boscos per fer-hi petits itineraris per passejar. L’estrella és el Salt de Can Batlle que ha sortit en anuncis, pel·lícules i programes i que és dins de la finca. A més a més podem organitzar algunes activitats específiques com l’espectacle de petit format Marietta ContaContes o excursions personalitzades amb Segway. I també tenim un parell de bicicletes que podeu fer servir lliurement.

Activitats a Mas Can Batlle, La Garrotxa

Activitats

Hi han moltes opcions per treure tot el suc a la vostra estada. Aquí teniu una selecció de les més conegudes:

– Carruatges de cavalls
– Carrilet pel Croscat
Excursions en Segway
– Rutes en 4×4
– Vols en Globus
– Cooperativa La Fageda
– Visites guiades organitzades pel PNZVG
– Caminades i itineraris

Llocs a La Garrotxa

Llocs

El municipi és un lloc ideal per passejar, voltar i fer excursions ja siguin a peu o en quasi qualsevol medi de locomoció imaginable! No podeu marxar sense visitar: – El poble amb el seu castell, la Vila Vella i el Firal dels Bous. – Els Volcans. Alguns tan famosos com el del Croscat o el de Santa Margarida. – La Fageda d’en Jordà

Gastronomia a La Garrotxa

Gastronomia

El Fesol de Santa Pau és el producte estrella del nostre municipi. És una llegum reconeguda internacionalment fins al punt que s’està a punt d’assolir oficialment el segell de Denominació d’Origen Protegida (DOP). Aixó implica un salt qualitatiu molt important tant pel producte com pel reconeixement que suposa pels agricultors i pagesos que la conrean. Tampoc podem oblidar els productes làctics com els iogurts, els flams, les cremes i els gelats que surten de la Cooperativa La Fageda. Us animem a tastar-ho tot en els diferents restaurants de la comarca.

A pocs kilómetres de Mas Can Batlle

A pocs kilòmetres

Difícilment us acabareu tot el que hi ha a Santa Pau però si voleu explorar més enllà heu de saber que som prou a prop de llocs com: · Olot – 15 min. · l’Estany de Banyoles – 25 min. · Besalú – 35 min. · Girona – 45 mi. · Figueres – 50 min.

Activitats i celebracions a La Garrotxa

Activitats i celebracions

Som un municipi petit però amb moltes activitats i festes. Les més conegudes i que atrauen més gent son: – Fira del Fesol -> 20 Gener 2013 – Marxa Passabigues -> 25 Març 2012 – Descampat -> 30 Juny 2012 – Festa Major de Santa Pau ->10-16 Agost 2012 – Festa Major del Sallent -> 13 i 14 Octubre 2012 – Cursa BTT ->Febrer 2013 – Pessebre vivent -> 25 i 26 Desembre 2012 I properament, a l’estiu 2012: – Mercat Setmanal cada diumenge a Can Blanc!

 

Si t'agrada, comparteix, gràcies: