Els Serveis

Serveis Mas Can Batlle LA Garrotxa

Volem que us trobeu com a casa vostra. O millor! i per això hem preparat una sèrie de serveis que intenten fer-ho  possible.  I si alguna cosa no us va bé ens ho podeu comentar; sobretot si voleu fer alguna celebració especial.

Esmorzar

esmorzar-casa-rural-encant-garrotxa-300

El preu de la suite inclou l’esmorzar. Consisteix en un buffet on hi trobareu una mica de tot, especialmente els nostre famosos croissants o el suc de taronja natural. L’esmorzar es serveix entre les 9:00 i les 10:30h.

Sopar

sopar-casa-rural-encant-garrotxa-300

Servim sopar només els divendres i dissabtes. És un menú fixe que va variant segons la temporada. Ho cuinem tot a casa, amb productes de proximitat i ho servim al menjador, tot ben presentat. El sopar consisteix en un aperitiu, entrant, plat principal i postres. També inclou l’aigua i el pa. Tot per 30€ per persona. Cal reserva prèvia!

Si entre setmana sou un grup també us podem servir sopar.

Bar

bar-casa-rural-encant-garrotxa-300

Hem montat un bar a les sales d’abaix perque us pogueu servir vosaltres mateixos.

Wi-fi

wifi-casa-rural-encant-garrotxa-300

tenim wifi per prácticamente tota la casa, incloses les habitacions i els espais exteriors propers a l’edifici principal. El wifi és gratuit.

Parking

parking-casa-rural-encant-garrotxa-300

Podeu deixar el cotxe just al cantó dela casa sota cobert.

Piscina

piscina-casa-rural-encant-garrotxa-300

Durant els mesos d’estiu i mentre el temps ho permeti obrim la piscina de casa als nostres hostes. Ës una piscina original, molt cómode i amb espais per deixar passar el temps. No hi ha servei de socorrista i per tant heu de saber que la seguretat és responsabilitat de cadascú.

 

Serveis Mas Can Batlle Serveis Mas Can Batlle Serveis Mas Can Batlle

 

Si t'agrada, comparteix, gràcies: