El Mas

Mas Can Batlle, la Garrotxa

 

El Mas Can Batlle

Situat dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa el Mas Can Batlle és una imponent casa pairal amb més de 1000 anys d’història! El que segurament va néixer com una petita cabana de pastors ha anat creixent i transformant-se sense parar.

Només en els últims dos segles aquesta casa ha vist passar pagesos, pastors, senyors, bandolers, carlins i fins i tot un pretendent carlista al tron d’Espanya, Alfonso Carlos I, que hi va dormir algunes nits el Gener de 1873.

Nosaltres hi vam arribar el 2004, quan portava molts anys abandonada i des d’aleshores anem remodelant tot el que podem. Sense canviar l’estructura intentem acostar-la poc a poc al segle XXI.

Actualment, a la primera planta hi tenim 4 de les 5 suites i la recepció. També hi ha un antic oratori que hem volgut conservar tal i com el vam trobar i una antiga cuina amb un forn de llenya que encenem de tant en tant.

A la planta baixa hi tenim la petita biblioteca, el menjador amb una llar de foc, una saleta de joc i el bufet dels esmorzars.

I seguim treballant. Hem convertit les arcades frontals en una gran sala allargada amb un bar fet a mà perquè hi pugueu passar les hores gaudint del nostre bé més preuat: la tranquil·litat.

¡Benvinguts!

Mas Can Batlle, La Garrotxa Mas Can Batlle, La Garrotxa Mas Can Batlle, La Garrotxa
Mas Can Batlle, La Garrotxa Mas Can Batlle, La Garrotxa Mas Can Batlle, La Garrotxa

 

Si t'agrada, comparteix, gràcies: