Blog

Si t'agrada, comparteix, gràcies:

Hem sortit al Telenotícies !!!

Posted by on des 11, 2013 in Noticies del Mas, premsa i comunicació | Comentaris tancats a Hem sortit al Telenotícies !!!

telenoticies Mas Can Batlle

Aprofitant un pont i per parlar de l’ocupació i el sistema d’espigues la Gemma i l’Oriol, periodista i càmera respectivament, de TV3 van venir a fer una entrevista a la Magda de l’Associació de Turisme Rural de la Garrotxa. Les imatges les van gravar a casa i nosaltres també vam poder dir alguna bestiesa !!!

Sortim a partir del minut 32 !!!

veure video

Si t'agrada, comparteix, gràcies:

Ens encanta aquest video !!!

Posted by on des 11, 2013 in Noticies del Mas, premsa i comunicació | Comentaris tancats a Ens encanta aquest video !!!

L’han fet l’Albert i la Eli d’Olot Televisió i ens agrada molt. El van fer arrel d’aconseguir les cinc espigues. Van arribar a casa cap a les 16:00h i van saber aprofitar molt bé l’última llum d’una tarda de tardor. I les imatges interiors retracten molt bé els espais.

veure video

Si t'agrada, comparteix, gràcies:

Precioses imatges a TV3

Posted by on des 11, 2013 in Noticies del Mas, premsa i comunicació | Comentaris tancats a Precioses imatges a TV3

paisatge-favorit-catalunya

Paisatges de Catalunya és un programa de TV3 en que persones conegudes mostraven diferents paisatges de Catalunya que els eren propers. Els espectadors votaven al final quin era el paisatge favorit. El guanyador va ser el paisatge de la Costa Brava (també a Girona he he he). Un dels programes es va dedicar a la Garrotxa i va ser el periodista i escriptor Joan Barril qui va fer una petitíssima mostra del que té per oferir aquesta comarca.

Girava al voltant de Santa Pau, els volcans i la Fageda d’en Jordà i vam tenir la sort que el Salt de Can Batlle, a només 300m de casa nostra, fos un dels protagonistes. No sabem gaire la historia però tenim entès que el Salt el va fer construir El Sr. Curós, el de l’Elèctrica per generar electricitat que s’usava al poble de Santa Pau. És clar que estem parlant d’una època en que les cases tenien un parell de bombetes i a córrer.

Un petit cabdal es desvia per un canal i es dirigeix a la bassa al costat del Molí de Can Batlle i d’allí queia fins a travessar una turbina i tornar al riu. El molí i la bassa encara estan dempeus però en molt mal estat. Però no patiu, també tenim plans per aquesta zona de la finca!

Aquí hi ha l’enllaç per veure el programa: veure programa.

Si t'agrada, comparteix, gràcies:

Hem sortit a Catalunya Ràdio!

Posted by on jul 12, 2012 in Blog, Noticies del Mas | Comentaris tancats a Hem sortit a Catalunya Ràdio!

Els dimecres, dins del programa dels matins de Catalunya Radio hi ha una secció que es diu Rutes per Catalunya i el passat 27 de Juny van parlar d’una ruta per les comarques del Pla de l’Estany i la Garrotxa on vam sortir nosaltres. Deu ser la primera vegada que algú parla de nosaltres en un medi de comunicació i ens fa gràcia que sigui a Catalunya Ràdio!

La periodista Gemma Bonet juntament amb la periodista Tura Soler recomanen visitar el gorg conegut com Salt de Can Batlle i passar la nit al Mascanbatlle!! El Salt de Can Batlle és dins de la nostra finca i és tant bonic que fins i tot va sortir al programa Paissatges de Catalunya que van fer a TV3.

“Clickeu” dolçament aquí …. i anireu al podcast del programa de ràdio.  Nosaltres sortim a partir del minut 9.

Si t'agrada, comparteix, gràcies:

Els tres primers mesos

Posted by on mai 31, 2012 in Blog, Noticies del Mas | Comentaris tancats a Els tres primers mesos

Ja portem tres mesos oberts! I no ens podem queixar. Han anat passant forces hostes per casa i sembla que han marxat contents. Hem tingut parelles, parelles amb nens, un grup que va ocupar tota la casa i també han arribat els primers turistes extrangers! I fins i tot un parell de nuvis que es casaven a Les Cols i que han fet la seva primera nit de casats al Mas Can Batlle. Tot un honor per nosaltres.

Si t'agrada, comparteix, gràcies:

Benvinguts a la web de Mas Can Batlle

Posted by on gen 26, 2011 in Blog, Noticies del Mas | 0 comments


Finalment hem instal·lat la nova web! Ara començarem a treballar en les traduccions. Si veieu alguna errada i ens la voleu comentar ens podeu escriure a l’adreça hola@mascanbatlle.com. Per cada cinc errades noves us convidem a una cervesa hehe. Esperem que us agradi i la compartiu amb qui li pugui interessar.

Ara que estem a punt de començar seriosament és el moment de dir que ens encanta el nostre mas i ens encanta Santa Pau. I us animen a tots els que no ho conegueu que vingueu. Santa Pau, els volcans, les ermites, els restaurants, la Fageda… Veniu, veieu i gaudiu !!!

Si t'agrada, comparteix, gràcies: